Starity

Szecsődi Karcsi levetkőzne a Playboynak

2010. szeptember 21. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szecsődi Karcsiról napról napra hajmeresztő hírek látnak napvilágot. A 18 éves fiú bevallotta: szívesen vetkőzne a Playboynak, ráadásul régen go-go-táncosként kereste kenyerét.

hirdetés
Szecsődi Karcsi levetkőzne a Playboynak

Szecsődi Károly, akiknek videoklipje múlt héten jelent meg és kavart hatalmas vihart, a Tabu Tv-nek azt nyilatkozta, hogy szívesen levetkőzne a Playboy hasábjain.

„Nagyon-nagyon sok ismert arc csinál itthon olyan dolgokat, melyek nem feltétlenül jók nekik, mert például nincs hozzá tehetségük... Ezek alapján azt hiszem, hogy én például simán levetkőznék egy férfimagazinnak. Persze viszonylag kicsi rá az esély, hogy egy Playboy fel fog erre kérni, de hát viccből miért ne?!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában.

A botránykeltésnek még itt sincs vége: a fiú idén töltötte be 18. életévét, de bevallotta, kisebb korában rúdtáncosként is dolgozott.

„Még nem nagyon mondtam senkinek, de én korábban dolgoztam már férfi go-go-táncosként! Ez egy kicsit durva, de én nagyon imádtam. Mindez még a Megasztár előtt történt, és egy régi ismerősöm apukája volt egy go-go-klub tulajdonosa, és ott hétvégenként táncolgattam! Még most is visszamennék, ha nem lenne ciki.”

A Megasztár versenyzője elárulta, számára most Lady Gaga a példaképe, aki korlátok nélkül énekel a szexről és drogokról, amiért felnéz rá.

„Korlátok nélkül szeretek alkotni, és mindent fel merek venni. Most is szét van szaggatva a gatyám, alatta pedig egy cirkuszi bohócruhát viselek. Minek határokkal élni?! Annyi olyan korlát van, ami feszélyezi az embert a mindennapjaiban...” – mesélte Karcsi, aki később hozzátette, van még pár meglepetés a tarsolyában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek