Starity

Chris Brown pert nyert lánya édesanyjával szemben

2015. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Brown már egy ideje pereskedett egykori párjával, Nia Guzmannel, hogy végül kié legyen a kis Royalty feletti felügyeleti jog.

hirdetés

Elégedetten távozhatott tegnap a bíróságról Chris Brown, ugyanis a törvény földi helytartói úgy határoztak, hogy Chris kérésének tesznek eleget, és közös felügyeleti jogot kaptak a szülők a kis Royalty felett. Nia Guzman ugyan azt szerette volna, ha a bíróság neki ítéli a kislány feletti felügyeleti jogot, és volt barátjának csupán felügyelt látogatást engedélyeznek (vagyis Chris nem maradhatott volna kettesben a gyermekével), ám a bíróság az énekes kérésének adott helyet és megosztotta a felügyeletet a két szülő között.

Mivel mindkét fél Los Angelesben él, így szerencsére nem lesz megerőltető a kislány ide-oda ingázása. Az E! News értesülései szerint az anya havi 15 000 dolláros gyermektartási díjat követelt, ám a bíróság csupán 2500-at rótt ki az énekesre, aki a tárgyalás után elsőként vihette haza a kislányt.

Vannak velem egyidős férfiak, akik menekülnek az apasággal járó felelősség elől. Én komolyan veszem az enyémet. Elég ciki, hogy egyes nők étkezési jegynek használják a gyereküket – írta Chris exére utalva az azóta eltávolításra kerülő posztban a Twitteren, majd így folytatta: Befolyásként használni egy gyermeket sosincs rendben. 

Chris egyébként valóban felelősségteljes apa hírében áll, és valósággal rajong a kislányáért, aki az egész nyarat vele töltötte. Az énekes még a turnéjára is magával vitte Royaltyt, apák napja alkalmából pedig egy meglepetésbulival lepte meg a kicsit annak legnagyobb örömére.

Valósággal rajong a kislányért (Fotó: Instagram/Chris Brown)
Nyári fellépéssorozatára is magával vitte a szeme fényét (Fotó: Instagram/Chris Brown)
Természetesen Royalty is imádja híres édesapját (Fotó: Instagram/Chris Brown)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek