Starity

Alapítványt hoztak létre Paul Walker tiszteletére

2015. szeptember 14. 18:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A alapítványt hozott létre az elhunyt sztár lánya, Meadow, ezzel tisztelegve édesapja emléke előtt, aki szeptember 12-én lett vona 42 éves.

hirdetés
Alapítványt hoztak létre Paul Walker tiszteletére

Paul Walker lánya, Meadow rendhagyó módon ünnepelte meg elhunyt édesapja születésnapját, ugyanis szeptember 12-én létrehozta tiszteletére a Paul Walker Alapítványt. A szervezet a Monterey Bay Aquariummel karöltve azoknak a fiataloknak a felsőfokú oktatását is támogatja majd ösztöndíjak formájában, akik az óceánok élővilágának védelmével kívánnak foglalkozni.

Az akvárium Paul egyik kedvenc helye volt, melyet több alkalommal meglátogatott lányával is, ezzel felkeltve érdeklődését a természeti értékek iránt. Meadow ezzel az alapítvánnyal édesapja örökségét kívánja folytatni, akinek köztudottan az óceánok és az élővilág védelme volt az egyik nagy szenvedélye.

A Monterey Bay mellett az szervezet együttműködik még Jean-Michel Cousteau, a híres tengerkutató, Jaques-Yves Cousteau fia által létrehozott alapítvánnyal, az Ocean Futures Societyvel is.

Apámra gondolva azon kaptam magam, hogy a szenvedélye jut eszembe. Szenvedélye az óceánok, az állatok megmentése, a rászoruló emberek megsegítése, és a spontán jótettek iránt. Azért akartam elindítani ezt az alapítványt, mert lényének ezt a részét meg szeretném osztani a világgal. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a születésnapján indíthattuk el a Paul Walker Alapítványt. Nem tudok jobb módot elképzelni arra, hogy ünnepeljük édesapámat – írta Meadow a közösségi oldalain.

Fotó: Facebook/Meadow Walker

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek