Starity

Kristen Stewart elismerte, hogy iszonyatosan megviselte a Robert Pattinsonnal való szakítás

2015. szeptember 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen a Daily Beast riporterének mesélt a Robert Pattinson iránti érzéseiről és arról, hogyan élte meg a szakítást.

hirdetés
Kristen Stewart elismerte, hogy iszonyatosan megviselte a Robert Pattinsonnal való szakítás
Fotó: Vanity Fair

Kristen és Rob az Alkonyat-sorozat forgatásán ismerkedett meg egymással, és karaktereikhez, Bellához és Edwardhoz hasonlóan ők maguk is egymásba szerettek. A szerelmesek között már a házasság is szóba jött, amikor 2012-ben robbant a bomba: a színésznő rendező kollégájával, Rupert Sandersszel csalta meg a párját.

Robert ugyan eleinte nem hitt a pletykáknak, és a csalódást kiheverve megbocsátott a csalfa színésznőnek, aki újra összetörte a szívét, így végül a szakítás mellett döntöttek, mely egyaránt felőrölte Kristent és Robertet is. A fájdalmas emlékek azonban immár a múltéi: mindketten továbbléptek. Robert FKA Twigs énekesnő mellett talált rá a boldogságra, akit rövidesen feleségül is vesz; Kristen pedig állítólag barátnője, Alicia Cargile-ben talált rá az igazira.

A 25 éves színésznő nemrégiben a Daily Beastnek adott exkluzív interjút, melyben többek között a fájdalmas szakításról is szó esett. „Hihetetlenül fájdalmas volt. Kib*szottul megölt engem. (...) Ha már sérültél meg, tudod, milyen az érzés, amikor túl vagy egy szakításon, és meglátsz egy kéz a kézben sétáló párt az utcán, és azt gondolod: »Add Istenem, hogy egy éven belül én is megtapasztaljam! Engedd, hogy így érezzek egy éven belül«.”

Kristent egyébként legközelebb a december 31-én debütáló Equals címet viselő drámafilmben láthatjuk viszont Nicholas Hoult oldalán, valamint jelenleg is több filmen dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek