Starity

Demi elvesztette Joe Jonas iránti tiszteletét

2010. szeptember 21. 15:03   |   Szerző: disney08stars

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi pár napban koncertfelvételeken látni lehetett, hogy valami nincs rendben az ex-Disney-páros között, bár eddig állították, hogy barátok maradtak a szakítás után.

hirdetés
Demi elvesztette Joe Jonas iránti tiszteletét

A Jonas Brothers és Demi Lovato közös turnén vannak. Joe Jonas és Demi márciusban vallották be, hogy együtt járnak, majd pár hónap múlva Joe szakított a lánnyal. Mindkét fél állította, hogy barátok maradtak. Ezt az eddigi koncertfelvételek, illetve képek is igazolták. Többször is levideózták a rajongók, ahogy megölelték egymást a koncerteken, azonban pár napja egyetlen egy ilyen videót nem láthattunk. Most kiderült miért.

Demi arról számolt be, hogy elvesztette Joe iránti tiszteletét, amiért a fiú új barátnőjét, Ashley Greene-t sorozatosan magával viszi a koncertekre:

„Tudjátok, nem tudok tanácsot adni senkinek sem ilyesmivel kapcsolatosan. Bele kell törődnöd. Szerintem van egy bizonyos fokú tisztelet, ami elveszik, amikor ez megtörténik, és nem tudsz semmit sem tenni ellene azon kívül, hogy tovább állsz, és örülsz, hogy vannak olyan személyek az életedben, akikre szívesen gondolsz, és akikkel szívesen töltesz együtt időt.”

Úgy tűnik, Joe ismét boldog Ashley mellett, remélhetőleg Demi is hamarosan talál magának valakit, aki boldoggá teszi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek