Starity

Kristen Stewart: „Undorító volt az első csókom”

2015. szeptember 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves színésznő egy interjú során őszintén mesélt arról, milyen megrázó élmény volt számára az első csók.

hirdetés
Kristen Stewart: „Undorító volt az első csókom”
Fotó: Snow White and the Huntsman Photoshoot

Kristen Stewart a The Daily Beastnek adott interjút nemrégiben Nicholas Houlttal közös új filmje, az Equals kapcsán, a beszélgetés során pedig szó esett arról, hogy elcsattant az első csók közte és kollégája között a karácsonykor érkező Drake Doremus rendezte alkotásban. A beszélgetés ezzel egy kissé kínos állomásához érkezett, ugyanis a színésznő elmesélte, hogyan élte meg a jelentősségteljesnek képzelt első csókját a magánéletben.

Borzalmas volt! Nagyon rossz. Kib*szott undorító volt az első csókom - vallotta Kristen, majd a részletekbe is beavatta a riportert. 14 éves voltam, és nagy dolognak számított, de nem volt jó élmény. (...) Az első alkalom, amikor megnyílsz, izgalommal tölti el a testedet és átveszi az irányítást feletted. Ez azért ijesztő, mert a felszabaduló kémia hatására függővé válsz. Szó szerint olyan, mintha nem lennél szabad többé.

A színésznő azt is beismerte az interjú során, hogy nagyon élvezte a futurisztikus dráma forgatását Nicholas oldalán, valamint arról is lerántotta a leplet, hogy annak idején iszonyatosan megviselte a Robert Pattinsonnal való szakítás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek