Starity

Sofía Vergara túl jóképűnek tartja a vőlegényét

2015. szeptember 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 43 éves kolumbiai szépség Jimmy Kimmelnek mesélt érzéseiről a műsorvezető késő esti beszélgetős műsorában.

hirdetés
Sofía Vergara túl jóképűnek tartja a vőlegényét
Fotó: Kmart Collection Photoshoot

Hétfő este volt Jimmy Kimmel vendége Sofía Vergara a Jimmy Kimmel Live!-ban, a beszélgetés során pedig kiderült, hogy a színésznő féltékeny típus, ugyanakkor már izgatottan várja karácsony körül esedékes esküvőjét Joe Manganiellóval.

Pontosan tudta, mit érdemlek - mutatta nevetve a műsorban a vőlegényétől kapott illusztris eljegyzési gyűrűt, melyet néhány hónapnyi randevúzás után húzott az ujjára a színész tavaly karácsonykor, majd arról is lerántotta a leplet, hogy megismerkedésükkor túl jóképűnek tartotta a párját. Mondtam is neki, hogy túl jóképű, de örülök, hogy végül mégis elmentem vele egy randira.

Sofía arról is beszámolt, hogy tartózkodik a jóképű férfiaktól, mert nincsenek túl jó tapaszatalatai velük. „Miután szakítottam az előző barátommal [Nick Loeb - a szerk.], nem akartam belemenni egy kapcsolatba ilyesvalakivel... Úgy gondoltam, hogy [Joe] túl sokat dolgozik, a nők pedig valósággal odavetették magukat neki. Én meg arra gondoltam: »Ó, ne! Valaki normálisat szeretnék!«”

A színésznő saját bevallása szerint arra is akadt példa, hogy a jelenlétében flörtöltek vőlegényével más nők, melyről viccesen így nyilatkozott: Én magam is láttam, de a lányok nem foglalkoztak ezzel. Mondjuk megértem. Láttad már őt? Nem tudom elítélni őket. Jimmy természetesen rákérdezett arra, hogy ez visszafelé is előfordult-e már: próbálta-e valaki elcsábítani őt párja jelenlétében? Viccelsz velem? 196 centi magas és nagyon erős.

Természetesen a közelgő menyegzőről is szó esett a beszélgetés során, amit mind Sofía, mind Joe nagyon vár már. Az előkészületekről és tervekről így nyilatkozott a színésznő: Viszonylag szűk körben tartjuk majd az esküvőt, ami a lehetetlenséggel vetekszik, mivel a családtagjaim mind nagyon izgatottak. Joe-val abban állapodtunk meg, hogy mindkettőnk részéről 200-200 vendég érkezhet, de az én 200 főmben csak a család van benne, így nem tudtam volna meghívni a barátaimat... Az igazság az, hogy ezért adott át nekem a saját limitjéből, mert különben bajban lettem volna. Vannak olyan munkatársaim, akiket mindenképpen meg kellett hívnom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek