Starity

Feltörték Ian Somerhalder Twitter-oldalát

2015. szeptember 16. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este esett egy hacker áldozatául a 36 éves színész, akit úgy állított be az elkövető, mintha még mindig szerelmes lenne Nina Dobrevbe.

hirdetés
Feltörték Ian Somerhalder Twitter-oldalát
Fotó: The CW

Meghökkentő tweeteknek lehettek szemtanúi szeptember 15-én, azaz tegnap este, amerikai idő szerint nagyjából Ian Somerhalder követői, ugyanis ahogy az később kiderült, feltörték profilját. A hacker 20 percen keresztül tett közzé 15 olyan bejegyzést, melyekről a rajongók jól tudhatták, hogy biztosan nem kedvencük posztolta ki azokat.

Az illető eltűntette a Vámpírnaplók sztárjának profilképét, átírta felhasználónevét Cloudnine-ra és arra ösztönözte a fanokat, hogy kövessék az eredeti profilt. Emellett a Mr. Robot címet viselő sorozatot ajnározta és irónikus módon megkérdezte, hogy ki is az az Ian Somerhalder, majd azt kérte, hogy valaki adja meg neki a színész elérhetőségét, hogy kapcsolatba tudjon lépni vele.

Ha pedig ez még nem lett volna elég, nyilvánosan szerelmet vallott Nina Dobrevnek, végül pedig egy olyan tweettel zárta le ámokfutását, amelyben mindössze annyi állt, hogy Sajnálom.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek