Starity

Mégis lesz folytatása Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatának?

2015. szeptember 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ELLE-nek adott legutóbbi interjújában Selena felvillantotta egy esetleges folytatás lehetőségét Justinnal.

hirdetés

Újabb fordulatot vett Selena Gomez és Justin Bieber története vagy a folytatás lehetősége a szakításukat követően is a levegőben lógott? Egyelőre nem tudni, mi az igazság, bár az énekesnő az ELLE magazin októberi számában elárulta, hogy még mindig szereti gyerekkori szerelmét.

Mindig támogatni fogom és szeretni is valamilyen szinten. Együtt nőttünk fel. Azt hiszem, az emberek valami egészen mást várnak ettől. Nagyon fiatalok voltunk akkoriban... Tisztelem Justint és úgy hiszem, ő is tisztel engem egyfajta egészséges módon – vallotta a magazin októberi címlaplányaként a 23 éves énekesnő, aki 2011 és 2014 között randizgatott a What Do You Mean? énekesével.

Az interjú során természetesen szóba került Selena legújabb szerzeménye, a Same Old Love is, mely október 9-én megjelenő, Revival címet viselő korongján kap helyet. Nem szükségszerűen egy adott kapcsolatról szól, hanem arról, hogy néha mindannyian benne ragadunk egy folyamatosan ismétlődő körben. Ez amolyan »felejtsd el, lépj tovább«-dal. 

Az énekesnő azt is felelevenítette a beszélgetés során, hogy mennyire megterhelőnek érzi azt, hogy folyamatosan a zátonyra futott kapcsolata iránt érdeklődnek az emberek, ahogyan az tavaly, az American Music Awards-beli érzelmes fellépése után is történt. Mindenki ugyanarról az egy dologról beszélt: a kapcsolatomról. Teljesen belefáradtam. Azt akartam, hogy az a fellépés legyen az utolsó, amikor beszélek róla. Elismerem, valósággal pusztító érzés volt. (...) Minden, amit akartam az volt, hogy továbbléphessek.

Selena őszintén mesélt arról is, hogy szakítása óta számtalan randevún megfordult, ugyanakkor nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy újra egymás mellett kötnek ki Justinnal. Nem szerepel a terveim között, hogy találjak magam mellé valakit. Randiztam fiúkkal. Elmentem jó néhány találkozóra, ami nagyon izgalmas volt. A kérdésre pedig, hogy lát-e maga előtt Justinnal közös jövőt, sejtelmesen úgy nyilatkozott, hogy Nem tudom.

Fotó: ELLE Magazine (Liz Collins)
Fotó: ELLE Magazine (Liz Collins)
Fotó: ELLE Magazine (Liz Collins)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek