Starity

Te is szoktál autózás közben énekelni? Megmutatjuk, hogyan kell profin csinálni!

2015. szeptember 17. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van, aki énekelni tud, más a vezetésben ügyeskedik - Andie Case-nek mindkettő megy egyszerre, méghozzá nem is akárhogyan!

hirdetés

A külföldön egyre népszerűbb Andie Case két évvel ezelőtt töltötte fel YouTube-csatornájára első feldolgozását, Katy Perry Roarjának képében, ám az igazi sikert mégis a Rixton-Rob Thomas mashup hozta meg számára. Ez utóbbi feldolgozáshoz ugyanis nem mindennapi kisfilmet készített: autókázás közben vette fel a dalt, miközben barátaival a sztrádán hajtottak. A videóban látható két fiatalember azóta már megszokott szereplői lettek Andie videóinak, és azóta két újabb autós videó látott napvilágot, a legújabb éppen három nappal ezelőtt.

A bájos szőkeség választása Selena Gomez, Shakira, Ariana Grande és Ellie Goulding szerzeményei után ezúttal Taylor Swift újdonságára, a Wildest Dreamsre esett, melyhez Bob Dylan Knockin' On Heaven's Doorját választotta, az eredmény pedig egészen lenyűgözőre sikeredett!

A nemrégiben Hollandiában megrendezésre került Közlekedési és Szállítási Pszichológia Konferencián azonban arra hívták fel a figyelmet a szakemberek, hogy nem árt elővigyázatosnak lenni vezetés közben, mivel a zene hallgatása mellett az éneklés is elvonhatja a vezető figyelmét. Ez különösen akkor bizonyulhat veszélyesnek, ha ismeretlen környéken utazunk át vagy éppen az időjárás viszontagságai miatt fokozottan oda kell figyelnünk az útra. Ennek értelmében mindenkinek azt javasoljuk, hogy akkor is tartsa észben a biztonsági előírásokat, ha olyan jó hangja is van, mint Andie-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek