Starity

A Trónok harca sztárja amatőrnek tartja Cara Delevingne-t

2015. szeptember 24. 22:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész a Twitteren keresztül bírálta Cara hozzáállását, melyről korábbi kínos interjújában tett tanúbizonyságot.

hirdetés
A Trónok harca sztárja amatőrnek tartja Cara Delevingne-t

Richard Madden és Cara Delevingne egyelőre nem lesznek a legjobb barátok a szakmában. A színésznői babérokra törő szupermodellt ugyanis egyenesen amatőrnek és hálátlannak nevezte a korábban a Trónok harcában is bizonyított színész. A két sztár fanatikusai a Twitteren lehettek szemtanúi a szóváltásnak, ahol elsőként Richard kommentálta Cara megnyilvánulását, melyet abban a videóban produkált, amelyben csúnyán beszóltak a modellnek.

Amatőr munka volt, amit az interjú alatt művelt. Hálátlannak mutatkozott a kamerák előtt, és így vegül meg is mutatta a világnak az érettségi szintjét – írta Richard a népszerű közösségi oldalon, ahol a szőkeség rögtön vissza is vágott neki, nem kimélve a Trónok harca egykori sztárját. 

Fogalmam sincs, hogy ki vagy te, de ez egy nagyon kétségbessett lépés egy felnőtt embertől. Ha ennyire szeretnéd a figyelmet, akkor szerintem törődj a saját dolgoddal, és ne máséval – írta Cara aki ennek a tweetnek köszönhetően ismét kényelmetlen helyzetbe került, hiszen elárulta, hogy fogalma sincs, kivel keveredett vitába.

Richard úgy gondolja, hogy a fiatal hölgy kicsit több tiszteletet is mutathatna az interjúk során, hiszen ez egy színész feladata, még akkor is ha nem ez a munka legjobb része, valamint azt tanácsolta a 23 éves lánynak, hogy ha nem tud több tiszteletet és hálát mutatni, akkor hagyjon fel a színészettel. Elmondása szerint ugyanis, ha Cara nem tud az ilyen helyzetekkel megbírkózni, akkor talán nem is való neki ez a szakma.

Cara továbbra is köti az ebet a karóhoz, és esze ágában sincs elnézést kérni. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, és aki azt hiszi, hogy nem értékelem a sorsom és nem vagyok hálás, az egyáltalán nem ismer engem. Nagyon, de nagyon keményen dolgozok, és imádom ezt a munkát. Nem érzem úgy, hogy én tartoznék bocsánatkéréssel, azért mert emberből vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek