Starity

Nemi erőszak ellen kampányol új dalával és klipjével Lady Gaga

2015. szeptember 18. 09:09   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hunting Ground című filmhez készített dal a szexuális erőszakról szól, melyek sajnos nagyon is jellemzőek az amerikai egyetemi kampuszokon. A film idén februárban jelent meg, a Til It Happens To You pedig ma éjjel.

hirdetés

Lady Gaga hosszú várakozás után, pár órával ezelőtt kiadta vadonatúj kislemezét. A Til It Happens To You a 2015-ben a Sundance Filmfesztiválon debütáló The Hunting Ground című dokumentumfilmhez készült. A hozzá tartozó klip pedig azt a sajnálatos dolgot mutatja be, ami diákok ezreivel történik meg Amerikában az egyetemi campusokon.

„Diane Warren (dalszerző) és én, a Til It Happens To You-t, olyan embereknek írtuk, akik borzasztó dolgokon mentek át életükben. Reméljük, hogy a dalon keresztül érzitek a szeretetünket és együttérzésünket és talán a film segítségével békére leltek azzal a tudattal, hogy nem vagytok egyedül" – tette közzé Lady Gaga nem sokkal a dal megjelenése után.

A kislemezhez természetesen videó is készült Catherine Hardwicke rendezésében, melynek célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a szexuális bűnözés nagyon is jelen van a világon. A dal bevételeinek egy része olyan szervezetekhez fog eljutni, akik szexuálisan bántalmazott embereknek próbálnak segíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek