Starity

Levetkőzött legújabb albuma borítójához Ellie Goulding + dalpremier

2015. szeptember 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, divatot teremtenek a sztárcsajok a lemezborítókhoz való vetkőzéssel, ugyanis Selena Gomez után Ellie Goulding is megszabadult a ruháitól.

hirdetés

Delirium címmel dobja piacra harmadik stúdióalbumát Ellie Goulding november 6-án. A korong a Polydor Records szárnyai alatt kerül majd forgalomba, melyről néhány órával ezelőtt másolta ki első kislemezét a 28 éves szőkeség.

Ellie azonban úgy érezte, rajongói többet érdemelnek, hiszen immár három év telt el legutóbbi albumának megjelenése óta, így az On My Mind bemutatása mellett nyilvánosságra hozta a Delirium albumborítóját és számlistáját is. A korongon 16 szerzeményt helyezett el, a delux változaton pedig további 6 dal hallható. A borító ehhez mérten (is) különlegesre sikeredett, ugyanis a korábbi visszafogottsága után egy bunda híján anyaszült meztelenül látható az énekesnő.

Fotó: Polydor Records

Íme, a Delirium számlistája:

  1. Intro (Delirium)
  2. Aftertaste
  3. Something in the Way You Move
  4. Keep on Dancin
  5. On My Mind
  6. Around U
  7. Codes
  8. Holding on For Life
  9. Love Me Like You Do
  10. Don't Need Nobody
  11. Don't Panic
  12. We Can't Move to This
  13. Army
  14. Lost & Found
  15. Devotion
  16. Scream It Out

Bónusz dalok:

  1. The Greatest
  2. I Do What I Love
  3. Paradise
  4. Winner
  5. Heal
  6. Outside

A korongon egyébként olyan neves előadók működtek közre az énekesnő mellett, mint Calvin Harris, Max Martin, Ryan Tedder és Tove Lo - többek között. Érdekesség, hogy nemrégiben szárnyra kapott a pletyka, miszerint Ed Sheeran táplált érzései inspirálták Ellie-t a Love Me Like You Do megírásában, ám az énekesnő az MTV News-nak adott interjújában megcáfolta ezeket a téziseket. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek