Starity

Táskakollekciót dobott piacra Nicky Hilton

2015. szeptember 18. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kisebbik Hilton lány júliusban mondta ki a boldogító igent, ám azóta sem unatkozik. Terveiről, munkájáról és magánéletéről a New York-i divathéten mesélt.

hirdetés

Nicky Hiltont a napokban csípte el az E! News riportere a minden évben megrendezésre kerülő elit eseményen, ahol valósággal tündökölt a boldogságtól a nemrégiben férjhez ment szőkeség. Nickynek valóban nincs oka panaszra, hiszen amellett, hogy végre elkötelezte magát szerelme mellett, piacra dobta saját táskakollekcióját, valamint őt kérte fel a BELLA New York magazin őszi száma címlaplányának.

Klasszikus és időtálló ruhát szerettem volna a nagy napra – válaszolta a kérdésre, hogy miért éppen azt a bizonyos Valentino-ruhát választotta James Rothschilddal kötött esküvőjére. A menyasszonyok többsége szélsőségesen gondolkozik, de én klasszikusan elegánsnak szerettem volna látni magamat. A fogadásra viszont már leengedtem a hajam, és egy rövidebb ruhát vettem fel, így tudtam táncolni is. Most visszagondolva az esküvő egy álomnak tűnik, egyszerűen tökéletes volt. Kis esküvő volt, csak a legközelebbi családtagok és barátok voltak jelen, jobb nem is lehett volna.

Nicky azt is elárulta, hogy most, hogy férjhez ment, végre felnőttnek érzi magát, de egyelőre nem sző terveket gyerekekről, ugyanis még szeretné kiélvezni, hogy ketten vannak a férjével. Ez persze nem jelenti azt, hogy a későbbiekben sem szeretné megtapasztani az anyaság örömeit, ám jelenleg saját kollekcióját, a NICKY HILTON x Linea Pelle-t tartja a gyermekének. 

Nagyon élveztem a munkálatokat – nyilatkozta a táskák tervezési folyamatáról. Ezúttal is arra törekedtem, hogy időtálló és elegáns darabok kerüljenek ki a kezeim alól. Színeket tekintve van itt fekete, krémszín, sőt leopárdminta is! Stílusukat tekintve nagyon csajosak, és akár nappal, akár éjszaka is megállják a helyüket. 

Fotó: Facebook/Nicky Hilton
Fotó: Facebook/Nicky Hilton
Fotó: Facebook/Nicky Hilton
Fotó: Facebook/Nicky Hilton
Fotó: Facebook/Nicky Hilton

Nicky kollekciójának többi darabját itt tekinthetitek meg, és akár meg is rendelhetitek magatoknak a különböző színekben kapható modelleket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek