Starity

Selena Gomez: „Mindent a saját erőmből értem el”

2015. szeptember 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bájos énekesnő a Wonderland magazin jubileumi számának állt modellt, és avatta be a lap riporterét legújabb nagylemezének munkálataiba.

hirdetés

Fotó: Wonderland Magazine (Petra Collins)

Mint már korábban is beszámoltunk róla: Selena Gomezt választotta jubileumi száma címlaplányának a Wonderland magazin, a fotózás során ellőtt képek pedig a rajongók legnagyobb örömére nemrégiben nyilvánosságra is kerültek. Az énekesnő őszintén mesélt a lapnak október 9-én, Revival címmel megjelenő albumának munkálatairól, és a lemezzel kapcsolatos érzéseiről.

A Revival egy nagyon különleges album, különösen azért, mert ezzel egy új fejezet kezdődik az életemben. Új kiadóhoz szerződtem, és ez az első alkalom, hogy a kiadóhoz belépve tudom, kik azok, akikkel együtt dolgozom. 

Az interjú során Selena azt is elárulta, nem szeretné, ha az emberek azt feltételeznék róla, hogy minden az ölébe pottyan csak azért, mert híres, ugyanis mindenért, amije van, keményen megdolgozott. Jelenleg egy olyan lépcsőfoknál tart az életem, ahol az emberek azt feltételezik rólam, hogy bármit megkaphatok, amit csak akarok. De az igazság az, hogy minden egyes apróságért tettem valamit, mindent a saját erőmből értem el.

Az énekesnő arról is beszámolt, hogy a forgatásokon rendesen próbára teszik testileg-lelkileg, de ha zenéről van szó, egészen másképp látja a világot. A forgatásokon úgy érzem, hogy az emberek, akikkel dolgozom, próbára tesznek fizikailag, érzelmileg és intellektuálisan egyaránt, de a zene... szabadnak érzem magam, amikor zenével foglalkozom.

Fotó: Wonderland Magazine (Petra Collins)
Fotó: Wonderland Magazine (Petra Collins)
Fotó: Wonderland Magazine (Petra Collins)
Fotó: Wonderland Magazine (Petra Collins)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek