Starity

Visszatér a Barátok köztbe Berényi Balázs

2015. szeptember 21. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Berényi Balázs egy évvel ezelőtt távozott a Mátyás király térről, a legfrissebb hírek szerint azonban néhány epizód erejéig visszatér, hogy felborzolja a kedélyeket.

hirdetés
Visszatér a Barátok köztbe Berényi Balázs
Fotó: Facebook/Berényi Balázs

Aradi Balázs több mint egy évvel ezelőtt hagyta el a sorozatot, ugyanis úgy döntött, hogy párjával Kínába költözik. A színész azóta is boldog párkapcsolatban él szíve választottjával, mindketten modellkedésből tartják fenn magukat, ezen kívül pedig Balázs angol nyelvet is tanít. A Barátok köztbe való visszatéréséről a Blikknek mesélt.

A történet szerint a karakterem, Berényi Balázs külföldön él, pont úgy, ahogy én is a valóságban. Most azonban Miklós hazahívta, ám hogy pontosan mi okból, azt egyelőre nem szeretném elárulni. De Balázs érkezése okoz néhány galibát a Mátyás király tér lakói­nak körében. Különösen Hannát kavarja majd fel, hiszen valójában soha nem zárták le igazán a szerelmüket. Hogy le­het-e folytatás mégis köztük? Hamarosan kiderül! – árulta el a 22 éves színész.

A lap természetesen arról is megkérdezte Balázst, hogy tervezi-e a visszaköltözést, melyről sejtelmesen úgy nyilatkozott, hogy a honvágytól eltekintve egyelőre jól érzik magukat Ázsiában a kedvesével, és még egy ideig kint is maradnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek