Starity

Betegség miatt kellett lemondani Karai Anna turnéjának fellépéseit

2015. szeptember 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban vette kezdetét Karai Anna Négy kerék címre keresztelt turnéja - sajnos mindez csak papíron, ugyanis súlyos zenekari megbetegedések miatt az első két koncertet le kellett mondani.

hirdetés

Karai Anna a történtektől eltekintve is derűlátó, azt nyilatkozta, hogy a következő bulit hordágyon és infúzióval is megtartják, az elmaradt koncerteket pedig pótolják. A további koncerthelyszínek között egyébként olyan városok is szerepelnek, ahol eddig nem léptek fel, például Várpalota és Dunaújváros, ahol az ország legjobb AC/DC tribute zenekarának vendégei lesznek. 

Tavaly ősszel a Budapest Music Expón hallhattuk a csapatot a Hangszita Kft. és a LeDrum CustomShop színpadán, így kevéssé meglepő, hogy idén is találkozhatunk velük a kiállításon. A Sennheiser jóvoltából elkészült Anna egyedi tervezésű mikrofonja, amit személyesen fog bemutatni.

Fotó: Karai Anna

A fent említett rendezvényre dobosa, Ádám is elkíséri majd, ő az Artbeat dobverők magyar endorzere. Anna és Ádám közösen dedikálnak majd a füldugó.hu standjánál és a zenekar eddigi összes dalát tartalmazó limitált kiadású CD-hez hozzájuthatnak a rajongók. 2015 lezárásaként pedig decemberben a Mátyás Attila banddel láthatók majd Budapesten a Dürer Kertben. 

Fotó: Karai Anna

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek