Starity

Dakota Johnson elől menekülnek a férfiak

2015. szeptember 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szürke ötven árnyalata ugyan meghozta a várva várt népszerűséget és sikert a színésznőnek, ám saját bevallása szerint alakításával a férfiak többségét elriasztotta.

hirdetés
Dakota Johnson elől menekülnek a férfiak
Fotó: Saturday Night Live (Mary Ellen Matthews Photoshoot)

Míg Jamie Dornan valóságos szexszimbólum lett A szürke ötven árnyalata révén, addig Dakota Johnson a mumus képében tetszeleg. A színésznő új státuszáról Ellen DeGeneresnek mesélt, és elárulta, hogy a férfiak többségét nem csak hogy nem csigázta fel E.L. James népszerű könyvének filadaptációjában nyújtott alakítása, hanem egyesen taszítja őket.

Néha az emberek nagyon különös dolgokat mondanak nekem. A múltkor például éppen a taxiban ültem, amikor a sofőr megjegyezte, hogy a feleségével együtt látták a filmet, és nagyon tetszett nekik, de azt gondolják, lehetett volna benne több szexjelenet – elevenítette fel a történteket a 25 éves színésznő.

A műsorvezetőnő természetesen megkérdezte Dakotától a sokakat foglalkoztató kérdést is, miszerint többen tartják-e vonzónak őt a szerep óta, vagy alaposan ráijesztett a férfiakra, melyre nevetve felelt a barna hajú szépség: Ez a két lehetőség fordul elő a leggyakrabban, de azt hiszem, inkább ijesztőnek tartanak, mint vonzónak. Vagy szeretnek engem, vagy menekülnek előlem... Többségében inkább menekülnek.

Úgy tűnik, hogy Dakotának egyelőre be kell érnie a sikerrel és népszerűséggel, ugyanis még két film érkezik Ana és Christian különleges kapcsolatáról. A színésznő elárulta, hogy a trilógia második részének forgatásait majd csak 2016 elején kezdik meg, így a film valamikor 2017 februárjában kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek