Starity

January Jones újra szingli

2015. szeptember 22. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Last Man Standing sztárpárja öt hónapnyi randizás után döntött a szakítás mellett.

hirdetés
January Jones újra szingli
Fotó: The Reel World

January Jones és Will Forte külön utakon folytatja - adta hírül az Us Weekly nemrégiben. A sztárpár öt hónapnyi randevúzás után döntött úgy, hogy mégsem illenek össze, ám arról nincs információ, mi vezetett a szakításhoz, ugyanis kapcsolatukat mindvégig diszkréten kezelték.

A pár egyébként 2009-ben ismerkedett meg egymással, de csak idén áprilisban jelentek meg párként. Mindketten nagyon elfoglaltak, így joggal feltételezhető, hogy nehezen tudták összeegyeztetni a szabad idejüket. January nemrég fejezte be a Mad Man - Reklámőrültek című sorozatot, a The Last Man on Earth-ön pedig jelegeleg is dolgozik. Will ezzel szemben jelenleg is forgatja a Keanu című vígjátékot, valamint a még idén a mozikba kerülő Get Squirrelyben kölcsönzi a hangját Cody-nak, ám ezt követően sem fog unatkozni, ugyanis szerepet kapott a Moonbeam City-ben, december 11-én pedig a mozikba kerül a The Ridiculous 6 című western vígjátéka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek