Starity

Nem mindennapi módon kérte meg barátnője kezét az A Day To Remember gitárosa – videó

2015. szeptember 22. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész párját nagyon meglepte a váratlan lánykérés, de természetesen igent mondott.

hirdetés

Kevin Skaff a napokban döntötte el, hogy eljött az ideje a Paige-dzsel való kapcsolatának magasabb szintre emelésének, és egy gyönyörű gyűrűt vásárolt a lánynak. Tervébe tetováló ismerősét is beavatta a zenész, ugyanis Paige úgy tudta, hogy Kevinnel egy új tetoválás felvarrása miatt érkeznek a Refuge szalonba.

Amikor megérkeztek, rövid beszélgetést követően a tetováló gondosan feltette a mintát Kevin alkarjára, hogy megnézhesse, jó lesz-e úgy. A zenész a tükörhöz lépett, amikor Paige megállította, hogy szeretné elolvasni a cirkalmas betűket, és amikor meglátta a Hozzám jössz feleségül? szavakat, valósággal elállt a szava, először nem is értette, neki szól-e a kérdés, illetve, hogy párja valóban magára akarja-e tetováltatni az életüket megváltoztató szavakat.

Láthatóan Kevin is meglepődött Paige reakcióján, majd a zsebéből egy gyűrűsdobozt előhúzva fél térdre ereszkedett a lány előtt, aki végül igent mondott a kérdésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek