Starity

Lena Dunham: „A futástól teljesen megváltozott a testem”

2015. szeptember 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csajok sztárja az ESPN riporterének mesélt arról, hogyan változott meg a sport által.

hirdetés

Lena Dunham sosem tartozott a modellalkatú színésznők táborába, amivel nincs is baj addig, amíg jól érzi magát a bőrében, és egészséges. Nem sokkal korábban azonban arra az elhatározásra jutott a színésznő, hogy ideje felhagyni a lustasággal, és kocogni kezdett. A sport azóta az élete részévé vált, és saját elmondása szerint nagyon sokat változtatott az alakján.

Fizikailag soha nem voltam elkötelezett személy. Úgy értem, gyerekként sem voltam soha atléta típus, sokkal inkább olyan voltam, aki ezer indokkal is képes volt előállni, ha ki akart hagyni egy testnevelés órát. Még most is az ágyból dolgoznék, ha tehetném  – viccelődött a 29 éves színésznő. A barátom mindig azt mondja, hogy amilyen energetikus vagyok mentálisan, olyan lusta vagyok fizikálisan, és ő ilyet még nem látott. Meg kell mondjam: igaza van.

Lena azt is elárulta, hogy amikor elkezdett futni, eleinte nagyon nem szívesen szánta rá magát, aztán fokozatosan az élete részévé vált a mozgás. Mindig azzal kezdtem, hogy mennyire nem akarom, de muszáj megcsinálnom. Ez volt az utolsó, amihez kedvem volt. Amikor pedig olyasvalamivá vált a futás, ami örömet szerez, nagyon meglepődtem. Az endorfin valóságos. Amikor futsz egy órát valakivel, sokkal jobban érzed magad. Nem vagy rosszul, sőt! Erősebbnek, és még többre képesnek érzed magad.

A testem folyamatosan fejlődik. Jövőre 30 leszek. Meg kellett tanulnom, hogy a korral együtt haladni kell. Mozognod kell, hogy ne halj meg, hogy az agyad ne kezdjen sorvadni, hogy egy kicsit hasonlíts végül arra a személyre, aki lenni akarsz – zárta a beszélgetést Lena.

A Facebookon mutatta meg folyamatosan változó alakját a minap (Fotó: Facebook/Lena Dunham)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek