Starity

Ryan Sweeting nem féltékeny Johnny Galeckire

2015. szeptember 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kaley elárulta: férje és volt barátja a lehető legjobb viszonyban vannak egymással.

hirdetés

Kevesen tudják, hogy Agymenők-beli karaktereikhez hasonlóan Kaley Cuoco és Johnny Galecki a magánéletben is egy párt alkotott, méghozzá két éven keresztül. A sztárpár mindvégig titokban tartotta a viszonyt, melyre csak szakításukat követően derült fény. Azóta természetesen mindketten továbbléptek, Kaley 2013 szilveszterén Ryan Sweetingnek mondta ki a boldogító igent; Johnny azonban olyan visszafogottan beszél a magánéletéről, hogy nem lehet tudni arról, van-e valakije.

A népszerű vígjátéksorozat tegnap tért vissza a képernyőkre, melyben Penny és Leonard végre oltár elé álltak. A visszatérés kapcsán volt a Watch What Happens Live című műsor vendége a Penny-t alakító színésznő, aki elárulta, hogy férje, és exbarátja remekül kijönnek egymással, és szó sincs féltékenységről vagy rivalizálásról köztük, mi több: nagyon jó barátok.

Johnny-val úgy öt évvel ezelőtt randiztunk, azóta mindketten továbbléptünk. Ő az egyik legjobb barátom, és Ryan is nagyon kedveli őt. Szerencsém volt, hiszen borzalmasan is alakulhatott volna ez az egész – vallotta a színésznő, aki egy korábbi, a Cosmopolitannak adott interjújában további részleteket is elárult a Johnny és közte fűződő mély kapcsolatról. Hála Istennek a legeslegjobb barátok vagyunk, és a lehető legelegánsabb módon léptünk tovább a szakítást követően. Johnny az egyik legközelebbi barátom, az esküvőmön is ott ült az első sorban, hatalmas mosollyal az arcán.

Érdekesség, hogy az idei People's Choice Awardson éppen Johnny volt az, aki figyelmeztette Kaley-t, hogy elfelejtett köszönetet mondani a férjének, mindezek fényében pedig abszolút nyilvánvaló, milyen jóban is vannak ők hárman. Hűha, nagyon szépen köszönjük! Gyors leszek, és egy rövid pillanatra szeretném megragadni az alkalmat, mert Kaley a beszéde közben elfelejtett köszönetet mondani a férjének, Ryannek... – szólalt fel a 40 éves színész. Ryan, a szívem vagy, nem is tudom, hol lennék nélküled - jegyezte meg viccesen Johnny, Kaley pedig tüstént helyeselt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek