Starity

Kylie Jenner még nem plasztikáztatott, de a jövőben nem zárkózik el tőle

2015. szeptember 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfiatalabb Jenner-lány bevallotta: ugyan még nem feküdt kés alá, de nincs baja a plasztikázással.

hirdetés
Kylie Jenner még nem plasztikáztatott, de a jövőben nem zárkózik el tőle
Fotó: Cosmopolitan

Az igazság az, hogy ahogy felnőttem, közel hét kilót szedtem fel, és ezáltal az egész testem megváltozott, határozottan kikerekedtem. A legjobb sminkmesterekkel dolgozom, ők pedig rengeteg trükköt tanítottak, melyek alkalmazásával magabiztosabbnak érzem magam, és már alig várom, hogy én is megoszthassam őket veletek, csajok. Esküszöm, hogy lesznek köztük olyanok, melyekkel szebbé varázsolhatjátok a problémás területeket anélkül, hogy a plasztikázáson kellene gondolkodnotok – idézi az Us Weekly Kylie Jenner szavait, aki azt is beismerte, hogy azzal sincs baja, ha valaki kés alá fekszik, és ő sem zárja ki ennek a lehetőségét a jövőben, mert mint mondja: Soha ne mondd, hogy soha!

Ugyan az tény, hogy ajkait ő maga is feltöltette, méghozzá családja beleegyezése nélkül, azonban arról is szárnyra kapott a pletyka korábban, hogy a melleit is megcsináltatta a 18 éves valóságshow-sztár, ez utóbbit azonban a mai napig tagadja. 

Határozott elképzeléseim és terveim vannak azzal kapcsolatban, mit kellene tennie ebben a korban. Még mindig nem értem, Kylie-nak miért kellett megműttetnie magát – nyilatkozta korábban az ajakfeltöltéssel kapcsolatban Kylie édesanyja, Kris Jenner, aki traumaként élte meg, hogy lánya a beleegyezése nélkül hozott meg egy ilyen fontos döntést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek