Starity

Visszatér a Destiny’s Child?

2015. szeptember 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Destiny’s Child 2006-os feloszlása sokak szívét törte össze, ám a legfrissebb hírek szerint van ok reménykedni.

hirdetés

Kelly Rowland, Michelle Williams és Beyoncé útjai 2006-ban váltak el, nem sokkal azután, hogy az R&B trió megünnepelte a fennállásának 15. évfordulóját. A lányok szólókarrierbe kezdtek, ám a rajongókban sokáig élt a folytatásba vetett hitt reménye. A lánycsapat egykori menedzsere, Beyoncé édesapja, Matthew Knowles azonban a napokban ismét felcsillantotta a folytatás lehetőségét a Huffington Postnak adott interjújában.

Nagyon reménykedek abban, hogy a lányok hamarosan visszatérnek egy albummal és egy turnéval. Jelenleg is dolgozok néhány, a Destiny's Childdal kapcsolatos projekten – vallotta Matthew, aki azt is elárulta, hogy hamarosan az üzletek polcaira kerül második könyve, melyben a csapat hírnévhez vezető útjáról mesél. 

A menedzser arról is lerántotta a leplet, hogy a Destiny's Childdal kapcsolatosan szívesen készítene filmet vagy televíziós sorozatot, de ez egyelőre a jövő zenéje, ám akár lehet is belőle valami, mivel a lányok nemrégiben Las Vegasban, a Stellar Awards keretein belül léptek fel közösen egy szám erejéig bebizonyítva, hogy még mindig képesek megragadni a figyelmet – és nem csak külön-külön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek