Starity

Szíriai árvákat fogadna örökbe Angelina Jolie

2015. szeptember 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egy korábbi utazása alkalmával találkozott a három kisfiúval, ám férje ellenzi az örökbefogadásukat.

hirdetés
Szíriai árvákat fogadna örökbe Angelina Jolie
Fotó: Vanity Fair

A Mirror értesülései szerint Angelina Jolie egy korábban Szíriában tett utazása során találkozott a három árva kisfiúval, akiket szíve szerint tüstént örökbe is fogadott volna, azonban úgy határozott, hogy egy ilyen fontos döntést illik megbeszélni a férjével, Brad Pitt-tel, aki sajnos mégsem úgy fogadta az ötletet, ahogy Angie várta volna.

Három testvérről van szó, mindannyian fiúk. A középső fiú beszél egy kicsit angolul, a legidősebb pedig nagyon csendes, de szinte el sem mozdult Angie mellől a látogatás során – nyilatkozta egy bennfentes, majd így folytatta: Angelinának valósággal összetörte a szívét, amikor megtudta, hogy a gyerekek édesapját a szemük láttára hurcolták el, majd az otthonukat lebombázták, melynek során édesanyjuk is életét vesztette.

A forrás azt is elárulta, hogy Bradnek nem az örökbefogadással van problémája, hiszen imádja a gyerekeket, sokkal inkább az frusztrálja, hogy egyszerre három új csemetével gyarapodjon a már amúgy is hatgyermekes család. A hat gyerekből hirtelen kilencet csinálni egy kicsit túl sok, és Brad aggódik amiatt, hogy ez milyen hatással lenne a többi gyerekükre. Angie azonban nem adja fel ilyen könnyen, ő biztos benne, hogy működne a dolog annak ellenére is, hogy hosszú procedúrának kellene kitennie magát azzal, ha egy szír árvát akar örökbe fogadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek