Starity

Jessica Alba elvárja, hogy az üzleti életben kemény férfiként tekintsenek rá

2015. szeptember 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben a SELF magazin kérte fel a gyönyörű színésznőt októberi száma címlaplányának, melyhez természetesen interjú is dukált.

hirdetés

Jessica Alba igazán nem panaszkodhat, hiszen karrierje évek óta magasan ível felfelé, emellett pedig befektetett pénze is szépen jövedelmez, melynek következtében nem csoda, hogy a Forbes magazin a világ egyik legsikeresebb üzletasszonyának kiáltotta ki. Érdekesség, hogy Jessica a társalapítója a The Honest Company nevű cégnek is, mely környezetbarát, ugyanakkor megfizethető gyermekápolási termékeket dob piacra. A többszörös díjnyertes színésznő a SELF magazinnak nyilatkozott sikereiről.

Mindig is üzleti gondolkodású voltam, és ezen a módon közelítettem meg Hollywoodot is. Mindent megtervezek előre, és mindig is azt szerettem volna, ha az üzleti életben férfiként tekintenének rám. Megtakarítottam a pénzemet, okosan fektettem be, és saját magam intézem az értékesítést is. A saját márkámat is egyedül építettem fel – vallotta a barna hajú szépség. Érdekesség, hogy Jessica vállalkozása immár több, mint egymilliárd dollárt ér, ő maga azonban mégsem tartja számítónak magát. Hosszú ideig meg sem fordult a fejemben, hogy okos lennék. Úgy éreztem magam, mint egy szélhámos. 

A színésznő bármihez adja a nevét, azt sikerre is viszi. Jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti férje, Cash Warren és gyermekeik, a hétéves Honor és a négyéves Haven társaságában. Rajongóinak azonban nincs okuk szomorkodni, hiszen jövőre három új filmmel tér vissza a mozikba, méghozzá olyan színészek társaságában, mint Jason Statham, Tommy Lee Jones, Reid Scott, Josh Lucas, Luke Wilson és Patrick Schwarzenegger.

Fotó: SELF Magazine (Gilles Bensimon)
Fotó: SELF Magazine (Gilles Bensimon)
Fotó: SELF Magazine (Gilles Bensimon)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek