Starity

Producer mellett talált rá a boldogság Gwyneth Paltrow-ra

2015. szeptember 23. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy évvel ezelőtt jelentette be a Coldplay frontemberével való válását a színésznő, azonban úgy tűnik, végre neki is sikerült továbblépnie.

hirdetés

Gwyneth Paltrow és Chris Martin tavaly márciusban hozta nyilvánosságra, hogy kapcsolatuk zátonyra futott, ezt követően pedig beadták a válókeresetet. Az énekes Jennifer Lawrence, majd Annabelle Wallis mellett keresett vigaszt, míg exfelesége a lelki feltöltődésnek szentelte az elmúlt évet. Úgy tűnik azonban, hogy véget ért a gyászidőszak, ugyanis a színésznőt júliusban már egyszer lencsvégre kapták Brad Falchuk társaságában, ám akkor még nem tulajdonított nagy jelentőséget a kapcsolatnak a média.

A több neves sorozatot is jegyző producer azonban tegnap pontot tett a találgatások végére és egy, a színésznővel közös képet töltött fel Instagram-oldalára, melyhez a Randim és én szavakat írta.

Brad nevéhez egyébként olyan szériák köthetőek, mint a Kés/alatt, az American Horror Story, a Scream Queens, a Glee és az American Crime History - többek között.

 

@bradfalchuk által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek