Starity

Most már garantáltan tudni fogod, ki mit reggelizett, ugyanis megérkezett a szelfikanál!

2015. szeptember 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha a szelfibot nem lett volna elég egyedi, a divatkövetők egyszerűen meg fognak őrülni a Cinnamon Toast Crunch új találmányáért, a szelfikanálért.

hirdetés

A napokban dobta piacra a népszerű gabonapehelygyártó cég legújabb találmányát, a szelfikanalat, mely lényegében ugyanaz, mint a szelfibot, csupán annyiban más, hogy a kézre eső végén egy kanál foglal helyet. A cég ígérete szerint most már nem kell lemaradnunk arról, ki mit reggelizik, hiszen mint mondják: ami nem kerül fel a közösségi oldalakra, az meg sem történt. A videó és a termék egyszerre zseniális reklámkampány, másrészt viccesen állít görbe tükröt a mai szelfilázban égő fiatalság elé.

Ha kedvet kaptatok ahhoz, hogy ezzel a különleges újdonsággal gazdagítsátok a szelfi kellékeitek tárházát, ingyenesen, mindössze posta- és kezelési költség kifizetésével ezen az oldalon beszerezhetitek az állítólag limitált mennyiségben rendelkezésre álló szelfikanalat, melyből felhasználónként csak egyetlen darab rendelhető. Ha máris vadul kattintanál a megrendelésre, akkor sajnos le kell hogy lombozzunk, ugyanis a terméket csak az USA-ban szállítják ki, ráadásul folyamatosan üres készletet jelez a webshop. Szívás!

Sokakban felmerülhet most a kérdés, hogy valóban létezik-e a termék és tényleg ingyen hozzá lehet-e jutni. Nos, egy friss instagramos kép szerint már ki is küldték az első csomagot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek