Starity

Liv Tyler úgy érzi, elszáll felette az idő

2015. szeptember 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gyűrűk Ura sztárja őszintén mesélt a magánéletéről és arról, mennyire frusztrálja az, hogy felette is elszáll az idő.

hirdetés
Liv Tyler úgy érzi, elszáll felette az idő
Fotó: More Magazine

Liv Tyler ugyanúgy néz ki a More magazin legfrissebb számának címlapján, mint amikor 14 évvel ezelőtt először bújt Arwen bőrébe, ennek ellenére bevallotta: érzi, hogy felette is elszáll az idő, és nem élvezi, hogy immár a 40-hez közelít.

A 38-as egy őrült szám. Nem mókás azt látni, hogy a dolgok kezdenek megváltozni - magyarázta a színésznő a lapnak adott interjújában. Amikor még tinédzser vagy, sőt még a húszas éveid elején is rengeteg szende lány szerepével árasztanak el a filmkészítők, melyeket nagyon izgalmas eljátszani. Az én koromban azonban már sokkal inkább a feleség, vagy a barátnő szerepét osztják az emberre, amolyan másodosztályú karakterek szerepét, pedig vannak sokkal érdekesebbek is az ebben a korban járó nők számára.

A színésznő arról is szót ejtett, hogy úgy gondolja, az életben csupán egyszer szabadna férjhez menni, de tisztában van vele, hogy a dolgok változnak, ahogyan az vele is történt. Liv öt évnyi randevúzás után mondta ki a boldogító igent párjának, Royston Langdonnak, akitől 2008-ban vált el. Az én életfilozófiám az, hogy csak egyszer kellene megházasodni az életben, a dolgok azonban változnak sajnos. Határozottan hiszek abban, hogy tanulunk a kapcsolatainkból. Egymás tükörképei vagyunk. 

Liv azt is bevallotta, hogy zátonyra futott házassága ébresztette rá arra, hogy semmi és senki nem tökéletes és nem is kell annak lennie. Ahol élsz, és amivel foglalkozol, ideiglenes csupán. Minden változhat. A családod az egyetlen, ami állandó. Mindegy, hogy valaki élő vagy holt, közel él vagy távol, ezek az emberek a te embereid.

Mivel a színésznő februárban adott életet második gyermekének, így természetesen az őt faggató riporter arra is rákérdezett, hogyan éli meg az anyaságot, melyre ekképp válaszolt a barna hajú szépség: A legjobb dolog az anyaságban az, hogy az ember újra és újra megtanulja, milyen erős húzóerő van a gyerek és az anya között. Mióta gyerekeim vannak, sokat tanultam a saját erőmről. 

Fotó: More Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek