Starity

Ez kínos! Victoria Beckham összepisilte magát

2015. szeptember 24. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Spice Girlt kedden kapták lencsevégre a szemfüles lesifotósok, amint vizes nadrággal távozott londoni üzlete évfordulós partijáról.

hirdetés

Barátai elmondása szerint Victoria Beckham keményen dolgozott, hogy a lehető legjobban sikerüljön a londoni üzletében tartott évfordulós parti, ám sajnos mégsem sikerült olyan tökéletesen, ahogy várta, ugyanis férjével való távozása során készült képeken jól látható, amint vélhetően ittas állapotban, nadrágját takargatva kapaszkodik David Beckhambe. Azonban most nem illuminált állapotával hívta fel magára a figyelmet, sokkal inkább az érkdelne minket, hogy mi a magyarázat a rejtélyes foltra a nadrágján.

Az ominózus képet nagy méretben ide kattintva tudod megtekinteni.

Sokan úgy gondolják, hogy mivel kicsit felöntött a garatra, ezért nem tudta visszatartani a vizeletét a korábban énekesnőként tevékenykedő Victoria, míg mások azzal az indokkal próbálták menteni a menthetőt, hogy valaki leöntötte az italával.

Victoria nagyon jól érezte magát az este folyamán, aztán valaki leöntötte egy pohár borral. Szó sincs arról, hogy bepisilt volna! Bevallom, különös, hogy nem cserélt ruhát, de akkor már indulásra készen állt, hogy hazamenjenek, ő pedig valószínűleg nagyon fáradt volt, hiszen talán még soha semmiért nem dolgozott olyan keményen, mint azért, hogy jól sikerüljön az az este –nyilatkozta egy bennfentes az Us Weekly-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek