Starity

Thalía életrajzi könyvet készít

2010. szeptember 21. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesen tudják, hogy a sikeres énekes-színésznő íróként is remekel: szépségápolási, majd terheskönyve után saját életrajzi kötetet készít. A könyv kiadását 2011-re tervezik, de szolgál még más meglepetésekkel is.

hirdetés
Thalía életrajzi könyvet készít

Miután már publikált egy női szépségápolásról, valamint egy, a várandóság kellemes megélésével kapcsolatos tanácsokról szóló könyvet, Thalía most életrajzi kiadványt készít saját életélményeiről, mely 2011-ben kerül majd kereskedelmi forgalomba.

„Kiadtam már két nagyszerű könyvet (¡Belleza! Lecciones sobre el lápiz labial y la felicidad – 'Szépség! Leckék a szájfényről és a boldogságról' és Radiante. La última guía para tener un embarazo fabuloso – 'Ragyogó. A legújabb útmutató egy mesés terhességhez' – a szerk.). A harmadik könyv személyesebb lesz, az életemről [fog szólni], olyan történetekkel, melyek, hirtelen, arra késztettek, hogy újragondoljak mindent. Már készítem, még nincs neki neve, nagyon izgatott vagyok.” – mesélte az énekesnő egy telefonos interjúban.

Ezzel párhuzamosan, mint kiemelte, fejleszti írói vénáit, hiszen szintén beleveti magán a gyermekirodalomba egy másik könyvvel, melyet kislánya, Sabrina Sakaë ihletett, s mely szintén a következő évben érkezik a könyvesboltokba.

„Egy gyermekkönyv lesz, kicsiknek, én rajzolom hozzá az összes képet” – magyarázta a 39 éves énekesnő. Ami viszont az életrajzi könyvet illeti, a művésznő nem árult el részleteket, mert meg kívánja lepni rajongóit olyan dolgokkal, melyek nem publikusak.

A mexikói sztár egyébként influenzából lábadozott még az utóbbi napokban – annak ellenére, hogy megkapta a védőoltást –, és a Twitteren elárulta, hogy kétnapos pihenése alatt szinte Farmville-függővé vált, pedig megfogadta, hogy többet ilyenbe nem veti bele magát. A latin szépség különben most sem unatkozik, ugyanis rengeteg interjút készítenek vele a Primera fila új kiadása miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek