Starity

Tóth Vera kitálalt! Folyamatosan terrorizálta és többször megalázta volt barátja

2015. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő négy évvel a szakítást követően elevenítette fel a vele történteket legutóbbi interjújában.

hirdetés
Tóth Vera kitálalt! Folyamatosan terrorizálta és többször megalázta volt barátja
Fotó: Facebook/Tóth Vera

Tóth Vera jelenleg boldog párkapcsolatban él Ádám nevű kedvesével, de mint elárulta: korábbi kapcsolatában megjárta a poklot, ugyanis előző párja, Zsolt amellett, hogy folyamatosan csalta, még meg is alázta a nőiességében, és anyagilag is kihasználta.

A Megasztár első szériájában megismert énekesnő bevallotta, hogy egy társkereső oldalon ismerkedett meg Zsolttal, aki üzletembernek adta ki magát. Az első időkben páratlanul boldognak tűnt a kapcsolat, ám nem kellett sokáig várnia, hogy a férfi felfedje a valódi személyiségét, ugyanis eleinte kisebb kölcsönöket kért Verától, majd milliós kiadásai rendezése miatt követelt pénzt az énekesnőtől, akitől a telefonját is ellopta.

Vera azt is elárulta, hogy a legrosszabb az egészben mégis az volt számára, amikor a folytonos megaláztatás és kihasználás után arról kellett értesülnie, hogy a férfi folyamatosan csalta. Ekkor telt be az a bizonyos pohár nála, és hagyta el csalfa, kőszívű párját. Ugyan a kapcsolat hatására pánikbetegség alakult ki nála, de ettől eltekintve végre bizalommal tekint a jövőbe jelenlegi kedvese oldalán, aki mellett végre boldognak érezheti magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek