Starity

Ellopták Pixie Lott telefonját

2015. szeptember 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekesnő a taxiban felejtette a telefonját a minap, melyet nem sokkal később meg is fújtak.

hirdetés
Ellopták Pixie Lott telefonját
Fotó: Bang Showbiz

Pixie Lott a Twitteren számolt be arról, hogy szerencsétlenségére a taxiból nyúlták le telefonját, a posztban pedig csípősen megjegyezte, hogy van, ami nem változik. Szerencsére eddig nem árasztották el a közösségi oldalait a nem várt posztok, így vélhetően vagy kóddal vagy ujjlenyomattal védte a készüléket a kíváncsi szemektől, esetleg már túl is adott a kütyün az új gazdája.

Az újabban kék hajjal hódító énekesnő egyébként Los Angelesben dolgozik soron következő lemezén, november 11-én pedig visszatér a színpadokra is, mivel sztárfellépője lesz a British Heart Foundation (BHF) Tunnel of Love névre keresztelt jótékonysági rendezvényének Londonban.

Boldog vagyok, amiért felléphetek a Tunnel of Love rendezvényen idén, és támogathatom a BHF életmentő munkáját. A szívelégtelenség egy borzalmas és gyógyíthatatlan betegség, mely megközelítően félmillió embert érint csak az Egyesült Királyságban. Az rendezvényen befolyt összeget kutatásra fordítja majd a szervezet, hogy új reményt hozzanak a beteg emberek életébe – nyilatkozta az esemény kapcsán Pixie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek