Starity

Rékasi Károly a halálból tért vissza

2015. szeptember 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júniusi balesete óta már szinte teljesen felépült a Barátok közt sztárja, ám legutóbbi interjújában elárulta: nemrég még élet és halál között lebegett.

hirdetés
Rékasi Károly a halálból tért vissza
Fotó: RTL Sajtóklub

Amikor a kollégák kiérkeztek a helyszínre, és meglátták, milyen állapotban van, egy fillért sem adtak volna azért, hogy életben marad. 45 percen keresztül élesztették újra, még a légzését is le kellett állítani, tényleg a halálból hozták vissza – elevenítette fel a szív napja alkalmából rendezett eseményen annak a kórháznak a munkatársa, mely közel három hónappal ezelőtt kezelte a motorbalesetet szenvedett Rékasi Károlyt.

A színész ugyan nem emlékszik a vele történtekre, ám úgy gondolja, hogy szeretteit viselte meg legjobban az eset, akik éjt nappallá téve ültek az ágya mellett. Nem tudom, meddig élesztgettek, mert másnapig mélyaltatásban tartottak. Viszont volt egy olyan pillanat, amikor a műtő előtt várakozott az édesanyám, a testvérem, a két gyermekem, természetesen Gerda, és jöttek ki az orvosok, akik csak annyit mondtak nekik, hogy mindent megtesznek, hogy életben tartsanak. Ez elég vacak lehetett nekik – nyilatkozta a Borsnak Károly, és szót ejtett arról is, hogy számtalan alkalommal hagyta el a szobáját a kórházban, csak hogy egy kis sétára indulhasson.

A Barátok közt sztárja ugyan még mindig biceg, de nemrégiben végre letehette a hetekig a társául szegődött mankót, mi több: már motorra is ült egy barátjánál tett látogatás erejéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek