Starity

Összeállt egy klip erejéig Demi Lovato és Michelle Rodriguez

2015. szeptember 25. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Disney-üdvöske és a Halálos Iramban sztárja együtt dolgozik a 23 éves énekesnő legújabb kisfilmjén, amelynek rendezője a legendás Robert Rodriguez.

hirdetés

Demi Lovato számára egy pillanatra sincs megállás, ugyanis az immár platinalemezzé avanzsált Cool For The Summer után a napokban hivatalosan is megérkezett ötödik albumáról a soron következő kislemez, a Confident, amelyhez a klip készítését is megkezdték.

A rendező szerepkörét a mexikói származású Robert Rodriguez töltötte be, aki így nyilatkozott a közös projektről. „Annyira lenyűgözött Demi félelmet nem ismerő alakítása a From Dusk Till Dawn  című sorozatomban, hogy azonnal lecsaptam arra a lehetőségre, hogy én rendezhessem a videóját. Úgy álltam az egészhez, mintha egy nagy oktánszámú akciófilmet forgatnánk, mert megvan az egyénisége és képessége ahhoz, hogy megcsinálja. Egyszerűen elképesztő!”

Az Austinban forgatott kisfilmben feltűnik majd a 62 éves színész, Jeff Fahey, valamint a Halálos Iramban dögös sztárja, Michelle Rodriguez is, melyről elsőként Lovato számolt be izgatottan Instagram-oldalán. „Megtiszteltetés kettejükkel dolgozni: a legendás rendező, Robert Rodriguez, és a legendás színésznő, Michelle Rodriguez!!"

Akciódús jelenetekben tehát nem biztosan lesz hiány, ezt maga Lovato is megerősítette egyik tweetjében. „Arra ébredtem, hogy fáj minden porcikám. Talán amiatt lehet, hogy tegnap kiugrottam egy buszból.. Vagy a többi harcjelenet miatt. #CONFIDENT”

Arról, hogy az eddigi leglátványosabbnak ígérkező videója mikor érkezik, egyenlőre még nincs pontos információ, de rajongóit már sikeresen felcsigázta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek