Starity

Schobert Norbi: „Rendőrfőkapitány lennék”

2015. szeptember 25. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk egyik legsikeresebb üzletembere arról mesélt, mit gondol, milyen jövő várt volna rá, ha a rendőrségnél marad.

hirdetés
Schobert Norbi: „Rendőrfőkapitány lennék”
Fotó: Facebook/Norbi Update

Országos rendőrfőkapitány vagy belügyminiszter lennék. Miért ne? Mindig is ambiciózus, törekvő ember voltam. Tizennyolc évesen őrmesterként felszereltem, és hét év múlva, már százados voltam és századparancsnok. Kilencvennyolcban szereltem le. Őrmester, törzsőrmester, fő­törzsőrmester, alhadnagy, hadnagy, főhadnagy, százados… Hét év alatt nyolc szint. Jól dolgoztam, a legjobbak közt voltam a rendőrségen belül – idézi Schobert Norbi szavait a Bors, aki bár szerette a rendőrségnél végzett munkáját, a mai napig jó döntésnek tartja a váltást.

A rendőrből edzővé, majd sikeres üzletemberré váló Norbi azt is elárulta, hogy már diákként is nagyon törtető és szorgalmas volt, ezért is nem tartja kizártnak, hogy vezető pozícióban dolgozna a rend védelmében, hiszen egykori osztálytársai közül többen dolgoznak magas pozícióban, és tudja: ő sem maradt volna el mögöttük. 

Máshol akartam sikeres lenni. Rájöttem, hogy a sport az életem, és az, hogy ezzel másokon segítsek. Nem bírom a merev parancsrendet, ami gyakran ellentmond a logikának. A rugalmasságom, a szorgalmam inkább a vállalkozói szférában kamatoztattam. Sosem bántam meg a vál­tást, de nem volt rossz rendőrnek lenni – vallotta Norbi a váltással kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek