Starity

Robert Pattinson már nem fél attól, hogy nyilvánosságra kerülnek a titkai

2015. szeptember 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-szériával elhíresült színész legutóbbi interjújában felelevenítette, milyen különös volt számára az, hogy az egész világ szerelmes lett belé.

hirdetés

Emberek tucatjai ültek a házam előtt minden egyes nap, amivel valósággal az őrületbe kergettek – elevenítette fel az NME riporterének azt az időszakot Robert Pattinson, amikor az Alkonyat révén utolérte a világhírnév. Hat évig nem jártam szupermarketba vásárolni. Mára ez megváltozott, sőt simán elcsevegek az eladó sráccal a gyerekeiről vagy arról, hol tölti az ünnepeket, és már meg sem fordul a fejemben, hogy vajon ő elárul-e engem. Többé már nem féltem a titkaim.

A színész szót ejtett arról is, mennyire nem szeretett díjátadókra és egyéb társasági rendezvényekre járni. A minap pont a VMA-t néztem az MTV-n, és arra gondoltam, milyen bizarr, hogy korábban én is részt vettem ezen a sz*ron. Emlékszem, amikor átadták a díjakat, mindig a leghülyébb dolgokról beszéltem, és a legtöbb esetben borzasztó másnaposság kínzott az átadót követő napon.

Rob jelenleg a 2016-ban a mozikba kerülő The Lost City of Z című kalandfilmet forgatja Sienna Miller, Charlie Hunnam és Tom Holland oldalán; valamint már megkezdődtek a Good Time és a The Trap című filmek forgatásának előkészületei is. 

Fotó: NME Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek