Starity

Nina Dobrev örökre távozott a Vámpírnaplókból

2015. szeptember 26. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár sokak reménykedtek a folytatásban, A The Vampire Diaries egykori Elenája szomorú hírekkel szolgált a rajongóknak.

hirdetés
Nina Dobrev örökre távozott a Vámpírnaplókból

2015 áprilisában bombaként robbant a hír, hogy a Vámpírnaplók főszereplője a hatodik évad után kilép a sorozatból. A színésznő az idei Teen Choice Awardson búcsúzott el karakterétől, de a rajongókban élt még a remény, hogy a sorozat legutolsó epizódjában Elena még visszatér és Damonnel boldog befejezést kapnak. Ezt a bizakodást még maga Ian Somerhalder is táplálta a rajongókban, hiszen a Comic-Con rendezvényen még ő is ebben a befejezésben bízott. 

A színésznő az Entertainment Weeklynek adott interjút a napokban és a nyilatkozata sok rajongó szívét törte össze, hiszen állítása szerint ő már soha többet nem tűnik fel a Vámpírnaplók című sorozatban. 

„Várom nagyon, hogy lássam, mi fog történni az új évad során. Biztos vagyok benne, hogy nézni fogom, és izgulni fogok a barátaimért. Az én fejezetem azonban örökre lezárult sajnos” – árulta el Nina Dobrev, aki még azt is elmondta, hogy nagyon szerette Elena karakterét, de számára nincs visszaút. 

A színésznő, úgy tűnik, komolyan gondolta, hogy mostantól teljes mértékben a filmes karrierjére szeretne koncentrálni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy jelenleg is a The Final Girls című horrorvígjátékot népszerűsíti különböző rendezvényeken, de más készülő filmjéről egyelőre nincs információ. 

A Vámpírnaplók 7. évada azonban nélküle is folytatódik tovább, és a készítők sok izgalmat ígérnek és egy régi, sötét Damon Salvatoret. A széria október 8-án tér vissza a legújabb epizódokkal a tengerentúlon. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek