Starity

Válik Kaley Cuoco és Ryan Sweeting

2015. szeptember 26. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még arról mesélt az Agymenők sztárja, hogy boldog házasságban él, a napokban azonban nyilvánosságra hozta, hogy férjével a válás mellett tették le voksukat.

hirdetés
Válik Kaley Cuoco és Ryan Sweeting

Két évnyi házasság után döntött úgy Kaley és Ryan, hogy külön utakon folytatják. Ugyan már korábban is rebbentek fel pletykák azzal kapcsolatban, hogy mégsem olyan boldog a házasságuk, mint mondják, ám mindvégig tagadták ezt – mostanáig.

Kaley Cuoco és Ryan Sweeting közösen döntöttek arról, hogy véget vetnek a házasságuknak, és azt kérik, mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket ebben az időszakban, további nyilatkozatot pedig nem fognak kiadni döntésükkel kapcsolatosan – nyilatkozta a People-nek Kaley sajtószóvivője.

A páros egyébként nem sokkal azután talált egymásra, hogy az Agymenők sztárja felbontotta eljegyzését előző párjával, Josh Resnikkel. Kaley és Ryan 2013 decemberében három hónapnyi randizás után esküdött hűséget egymásnak, ám úgy tűnik, a sebtiben megtartott lagzi mégsem volt jó ötlet...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek