Starity

Kifutón szelfiztek a modellek a Dolce & Gabbana showján

2015. október 01. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 27-én zajlott le a Dolce & Gabbana show, nézői pedig nem mindennapi élménnyel gazdagodhattak, a tervezők ugyanis a szelfizést állították a középpontba.

hirdetés

Tagadhatatlan, hogy a szelfizés hatalmas őrületté nőtte ki magát az utóbbi években – ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már kamerával felszerelt kanalat is gyártanak e célra. Nem meglepő tehát, hogy a divatipar is meglovagolta ezt a vonalat: nyár elején a Dolce & Gabbana új kampányában találkozhattunk vadul szelfiző szupermodellekkel, legutóbb pedig a kifutón is szemtanúi lehettünk valami hasonlónak.

A szeptember 27-én lezajlott divatbemutatót ugyanis nemcsak az Olaszországgal foglalkozó ruhák tették különlegessé, hanem az is, hogy a show alatt csaknem minden modell önarcképet lőtt mobiljával. A fotók azonnal felkerültek a luxusmárka Instagram-fiókjára és azóta is megtekinthetőek, így ti is ízelítőt kaphattok az egyedi divatbemutató hangulatából!

Ha felkeltette az érdeklődésed Domenico Dolce és Stefano Gabbana világszerte ismert luxusmárkája, többet tudhatsz meg róla a Starity korábbi cikkéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek