Starity

Bruce Dickinson: „Lady Gaga sokkal jobb, mint Madonna”

2015. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónappal azután, hogy az Anyaszörny nyilvánosságra hozta, mennyire inspirálóan hat rá az Iron Maiden, a zenekar frontembere is válaszolt.

hirdetés

Az emberek mondogatták, hogy a következő Madonna vagyok, de én erre mindig azt feleltem, hogy »Szó sincs róla, én a következő Iron Maiden akarok lenni« – nyilatkozta augusztusban a Blabbermouth riporterének Lady Gaga, és azt is nyilvánosságra hozta, hogy a heavy-metal zenekarnak igen nagy befolyása volt a zenéjére, valósággal megváltozott az élete első Iron Maiden-fellépése után.

Természetesen a zenekar is értesült az énekesnő nyilatkozatáról, nemrégiben pedig Bruce Dickinson frontember nyilatkozott Gagával kapcsolatosan egy, a Corus Radiónak adott interjújában. Lady Gaga igazán fantasztikus, és egyet kell értenem vele: valóban nem ő a következő Madonna. Ő sokkal jobb Madonnánál, mert először is: tud énekelni, van hangja és nagyszerű zenész! Jó értelemben, de nagyon drámai tud lenni! És valaki, aki képes egy díjátadó ceremónián baconös szendvicsnek öltözni, amellett leteszem a voksom. Úgy értem, ő valóban csodálatos – nyilatkozta a zenész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek