Starity

A Scream Queens sorozat meghódította a celebeket

2015. szeptember 28. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Scream Queens című sorozat alig egy hete indult, de máris óriási rajongótábort szerzett magának a sztárvilágból is.

hirdetés

A Scream Queens minden kétséget kizáróan a FOX csatorna idei legjobban várt újdonsága. Ryan Murphy új szériája szeptember 22-én startolt el, és máris hatalmas rajongótábort tudhat magáénak. A horror-vígjáték sorozat sikeréhez természetesen hozzájárult az óriási reklámkampány is, amely még a sztárvilág érdeklődését is felkeltette a sorozat iránt. 

Az első epizódot követően hihetetlen mennyiségű pozitív visszajelzés érkezett a Twitter, a szereplőknek pedig nemcsak a rajongók, hanem más hírességek is egymás után gratuláltak. A Pretty Little Liarsből ismert Ashley Benson imádta a show minden pillanatát és véleményét megosztotta a nagyvilággal is, és bevallotta: már az első epizóddal megnyerte őt a széria.

Ariana Grande egykori kolleganője, Liz Gillies, az Isteni szóval jellemezte a sorozatot.

A Disney üdvöskéje, Kelli Berglund pedig Emma Roberts alakításától volt teljesen elájulva, amit ki is tweetelt: Istenem, Emma Roberts, nagyon jó vagy!

A sorozat egyelőre úgy tűnik sikerre van ítélve, míg a benne szereplők korai halálra, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem láthatunk egy-egy eltávozó főszereplőt még visszatérni az évad folyamán. A Screem Queens új epizódja kedd este borzolja tovább az idegeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek