Starity

Férjhez menne Paris Hilton

2015. szeptember 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hilton-szállodalánc örökösnője saját bevallása szerint készen áll arra, hogy megállapodjon.

hirdetés
Férjhez menne Paris Hilton
Fotó: Bang Showbiz

A 34 éves szőkeség egy svájci üzletember, Thomas Gross oldalán talált rá a boldogságra, és mint barátainak beismerte: a 35-höz közeledve úgy érzi, ideje lenne megállapodnia. A páros egyébként még az év első felében ismerkedett meg Ibizán, és bár arról nincs hír, hogy a férfi is hosszú távra tervez-e Paris Hiltonnal, az örökösnő bízik abban, hogy kiállja az idők próbáját a kapcsolat.

Paris oltár elé akar állni valamikor jövőre. Hamarosan 35 éves lesz, és szeretne megállapodni – nyilatkozta a lány egy barátja, aki arról is lerántotta a leplet, hogy a döntésben nagy szerepet játszott az, hogy nemrégiben Paris húga, Nicky is férjhez ment.

Az állítólagos barát azt is elárulta, hogy Paris szívesen alapítana családot, ugyanis nagyon szereti a gyerekeket, és arra vágyik, hogy testvérével egyszerre legyenek terhesek első gyermekükkel. Mióta a húga, Nicky férjhez ment, mindenki azt kérdezgeti Paristól, hogy mikor kerül gyűrű az ujjára... Nicky már nagyon vágyik arra, hogy gyerekeket szüljön, Parist pedig boldoggá tenné, ha egyszerre lennének várandósok.

Ugyan a lánykérés még várat magára, ám a nyár folyamán úgy nyilatkozott a szőkeség, hogy soha nem volt még ilyen boldog, mint jelenlegi kedvese oldalán. Felhőtlenül boldog vagyok, de ez minden, amit megerősíthetek. Ez a nyár valami hihetetlenül varázslatos számomra. Még ha Thomas nem is spanyol, bevallom, hihetetlenül klassz dolgok történtek velem/velünk Spanyolországban. Az élet végre rám mosolygott!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek