Starity

Kulcsár Edina veszi át Gombos Edina helyét

2015. szeptember 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi év legszebbjének választott Kulcsár Edina váltja Gombos Edinát az Aktív című műsorban.

hirdetés
Kulcsár Edina veszi át Gombos Edina helyét
Fotó: TV2 Sajtószoba

A TV2 sajtótájékoztatóján Azurák Csaba hozta nyilvánosságra, hogy Kulcsár Edina veszi át Gombos Edina helyét az Aktívban, ugyanis utóbbi jelenleg az Egyesült Államokban tölti szabadságát kismamaként. Mint arról korábban beszámoltunk, Gombos Edina még jó ideig Floridában kíván maradni a családjával, és kollégái közül többen vélekednek úgy, hogy nem fog visszatérni, a TV2 csoport műsorainak főszerkesztője azonban elárulta: a műsorvezetőnő továbbra is szerződésben áll a csatornával, így bármikor visszatérhet.

A Bors arról faggatta a tavalyi év legszebb magyar lányát, hogy hogyan és miért jelentkezett az Aktív műsorvezetői szerepére, és hogyan viszonyulna ahhoz, ha elődje visszatérne. Hajdú Péter és Kata mondta, hogy próbáljam ki magam a castingon, nem volt vesztenivalóm. Persze, gyerekként én is eljátszottam a gondolattal a tévé előtt, de jó lenne egyszer ott állni. El sem hiszem, hogy sikerült. Persze én nem hiszem azt, hogy a legjobb vagyok, van még mit tanulnom. Ha visszatérne Edina? Örömmel engedném a műsorába, remélve, én is kapnék még lehetőséget – nyilatkozta a barna hajú szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek