Starity

Justin Bieber: „Selenával olyanok voltunk, mint a házasok”

2015. szeptember 29. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A What Do You Mean? énekese legutóbbi interjújában tiszta vizet öntött a pohárba, és őszintén mesélt korábbi botrányairól és arról, milyen kapcsolat fűzte volt barátnőjéhez.

hirdetés

Fotó: Complex Magazine

Bilincs és láncok szorításában láthatjuk Justin Biebert a Complex magazin legfrissebb számának címlapján, ám csak kevesen tudják, hogy valóban így érezte magát a 21 éves világsztár az elmúlt években. Justin nevéhez ugyan számtalan botrány fűződik, de állítja, hogy immár lenyugodott és benőtt a feje lágya – részben ezért is szerette volna tisztázni a nevét, és őszintén elmondani a saját szemszögéből a vele történteket kezdve a Selena Gomezhez fűződő kapcsolatával.

Nagyon szerettük egymást, és semmi más nem számított. A mindenséget jelentettük egymásnak, ám az emberek mindig csalódást okoznak. A barátnőd vagy a haverod, ők azok az emberek, akikben a legnagyobbat csalódsz. Nem vetheted a személyazonosságodat, az identitásodat egyetlen emberbe. Én mégis így tettem Selenával, és ő is velem.

Justin és Selena kapcsolata egészen 2011-ig nyúlik vissza, ugyanis ekkor hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, mely 2014-ig tartott. Az interjú során Justin azt is kifejtette, hogy sokat tanult a zátonyra futott románcból, mely érezhetően a mai napig sokat jelent neki. Ha valamit megtanultam ebből a kapcsolatból az az, hogy nem szabad szerelembe esni. Nem, igazából csak viccelek. Nagyon sokat tanultam belőle. Tizennyolc éves voltam, amikor összeköltöztünk, és teljesen új életet kezdtünk. Olyanok voltunk, mint a házasok. Együttélni egy lánnyal túl sok volt nekem akkoriban.

Mint tudjuk, a jobb időszakokat rosszabbak váltották a páros életében, míg el nem jutottak odáig, hogy kimondják: ideje pontot tenni a kapcsolat végére. Erről az időszakról így mesélt Justin: Amikor történtek bizonyos dolgok, én is és ő is elvesztettük az eszünket, nagyon durván veszekedtünk, hiszen úgy éreztük, mindketten sokat invesztáltunk a kapcsolatba. A szerelem egy döntés, nem pedig egy érzelem. Az emberek úgy tüntetik fel, mint amit a filmeken láthatunk, de ez igazából nem egy tündérmese.

Az interjú keretein belül Justin szót ejtett korábbi botrányos viselkedéséről is, és azáltal kívánt bocsánatot kérni értük, hogy őszintén mesélt a korábbi balhékról a saját szemszögéből.

Most őszintén, a vödörbe pisilős történet közel sem volt olyan nagy, mint amilyennek az emberek láttatni akarták. Képzeld csak el, hogy Ozzy Osbourne-ról hallod ugyanezt! Azt gondolod, hogy Ó, ő egy kib*szott rocksztár!, de amikor én csináltam ugynezt, mindenki azt hajtogatta, hogy egy taknyos kölyök vagyok

– elevenítette fel a történteket a tinédzserként ismertté vált sztár. 

Justin a 2014-es letartóztatásáról is szót ejtett, és elmondta: közel sem volt olyan vészes a helyzet, mint ahogyan a média tálalta, sokkal inkább a rend őrei kívántak kicsit jobb színben tetszelegni azáltal, hogy egy ismert embert csuklójára tesznek bilincset. A rendőrök éheztek a sajtó figyelmére – vallotta Bieber. Nem hajtottam gyorsan, és soha nem vettem részt gyorsulási versenyen sem... A zsaru, aki előállított csak egy kis hírnévre vágyott azáltal, hogy lesittelt híres embereket. (...) Nem vezettem ittasan, az igaz azonban, hogy 0.01 volt a véralkoholszinten, ugyanis a nap korábbi szakaszában megittam egy sört.

Az énekes arról is kendőzetlenül mesélt továbbá, hogy a jó útra térésben nagy szerepet játszott az egyházba vetett hite, de nem tartja magát megrögzött valláskövetőnek.

Nem attól leszel keresztény, hogy folyton templomba jársz. Úgy gondolom, hogy a templomba járás egyfajta szövetség, vagy kapcsolat, olyasvalami, ami értelmet ad a földi létnek. Ezzel a kapcsolattal az oldaladon pedig nem érzed magad bizonytalannak többé.

Fotó: Complex Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek