Starity

Öngyilkos lett Jim Carrey barátnője

2015. szeptember 30. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikai idő szerint hétfő éjjel találtak rá holtan a 28 éves Cathriona White-ra.

hirdetés

Jim Carrey és Cathriona White a hónap közepén szakítottak egymással, így vélhetően a megrázkódtatás is közrejátszott abban, hogy a 28 éves lány nem látta értelmét az életének, és több maroknyi gyógyszer segítségével öngyilkosságot kísérelt meg – sajnos sikeresen. Cathriona egyébként egy búcsúlevelet is hagyott maga után a színésznek, akit valósággal sokkolt a tragédia.

Még mindig sokkos állapotban vagyok, és elszomorít, hogy elment az én édes Cathrionám. Ő egy nagyon kedves és finom kis ír virágszál volt, aki érzelmileg túlságosan érzékeny volt erre a világra. A szívem a családjánál, a barátainál és mindazoknál jár, akik szerették őt és törődtek vele – írta nyilatkozatában a színész.

A pár egyébként 2012-ben kezdett randizni, majd néhány hónap együttlét után úgy döntöttek: külön utakon folytatják. Nemrégiben azonban ismét felvették a kapcsolatot egymással, májusban pedig ismét kéz a kézben kapták lencsevégre őket, de sajnos ezúttal sem tartott sokáig a viszony.

Fotó: Fame Flynet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek