Starity

Vígjátéksorozat készül Nicki Minaj életéről

2015. szeptember 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC Family a Twitteren jelentette be, hogy a rapper életéről sorozat készül.

hirdetés

BREAKING! Nicki Minaj executive producerként és szereplőként is kiveszi a részét az ABC Family új sorozatában, mely az ő életén alapszik - olvasható a közlemény a Twitteren, melyet maga a rapper is megerősített azóta: Ez az egyik legkülönlegesebb kaland, amibe valaha belevágtam. Nem is lehetnék büszkébb és izgatottabb, amiért ebből a fantasztikus egyénekből álló csapattal dolgozhatok, akik valami különlegeset hoznak a világba.

Arról egyelőre nincs hír, hogy milyen címmel és mikor kezdi sugározni a sorozatot a csatorna, ám annyi biztos, hogy félórás epizódonként ismerkedhetünk meg Nicki történetével, mely az 1990-es években kezdődik, amikor a későbbi rapper Trinidadból az Egyesült Államokba költözik, és lassú, alapos munkával kövezi ki útját a világhírnévig.

Nicki egyébként tavaly már megmutatta színésznői képességeit, ugyanis Cameron Diaz, Kate Upton és Leslie Mann oldalán szerepet kapott A csajok bosszúja című romantikus vígjátékban, így a rajongók többé-kevésbé már sejthetik, mire számítsanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek