Starity

Ismét jó nő lett Lea Michele

2015. október 01. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FOX új sorozatában rút kiskacsaként kezdte, de gyorsan át is alakult Lea Michele karaktere, igazi dögös bombázóvá.

hirdetés

A FOX csatorna új szériája, a Scream Queens szeptember 22-én debütált, de máris hatalmas rajongótábort tudhat magáénak. A főszereplők között számos népszerű színésznő nevét megtalálhatjuk, köztük Lea Michele-ét is, akivel a zenés-táncos Glee sorozatban ismerkedhettek meg a televíziónézők.

Leát már többször láthattuk lúzer vagy éppn csúf lány szerepben, de őt ez sohasem zavarta, hiszen mint mondja: a szépség belülről fakad. Korábbi nyilatkozatai alapján megtudhattuk, hogy nem állnak távol tőle ezek a nem túl előnyös szerepek, hiszen kislány korában sokat csúfolták, és pont emiatt félt attól, hogy színésznői karrierbe kezdjen.

Úgy tűnik azonban, ahogy telnek az évek a Glee egykori dalospacsirtáját egyre nehezebb elcsúfítani, mint megszépíteni. A Scream Queens sorozat első néhány epizódjában ugyanis még rút kiskacsaként szerepelt a barna hajú lány, egy igazi elvont karakter, Hester bőrébe bújva. Nem kell azonban sokáig várnia a rajongóknak arra, hogy Emma Roberts átváltoztassa a nyakmerevítős szörnyeteget igazi dívává. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek