Starity

Októberben érkezik a Star Wars: Lázadók második évada

2015. október 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.


Vadonatúj kalandoknak lehetünk szemtanúi a népszerű animációs sorozat, a Star Wars: Lázadók második évadában, melynek premierje október 11-én, vasárnap délelőtt 9:30-kor lesz a Disney Csatornán.

hirdetés
Októberben érkezik a Star Wars: Lázadók második évada

A Star Wars: Lázadók a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja és a Star Wars IV. rész: Új remény eseményei között játszódik. A sorozat tehát azt a két évtizedes időszakot öleli fel, melyet eddig még sosem láthattunk a képernyőn, és elmeséli a Lázadó Szövetség kezdeti éveit, miközben a Birodalom kiterjeszti önkényuralmát az egész Galaxisra.

A második évadban a Lázadó Szövetség tagjai még nagyobb sebességre kapcsolnak, hiszen felfedezik, hogy rajtuk kívül más lázadó csapatok is tevékenykednek. Láthatjuk a Star Wars: A klónok háborúja néhány szereplőjét (Ahsoka Tano és a klónok: Rex kapitány, Wolffe parancsnok és Gregor) is. Az események felkeltik Darth Vader figyelmét, és a Szellem űrhajó legénysége új ellenségekkel is konfliktusba kerül.

A Star Wars: Lázadók hatalmas sikert aratott az EMEA területén: 26 milliós nézettséget ért el (ebből 9,5 millió gyerek és 5,5 millió fiú) a 14 vizsgált piacon 2015. I. negyedévében. A Star Wars franchise (a Star Wars: Lázadók, Az új Yoda krónikák és a Star Wars: Lázadók rövidfilmek) 30,8 milliós nézettséget ért el, ebből 11 millió egyén volt gyerek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek