Starity

Novodomszky Éva és szicíliai férje, Salvo Sgroi 13 év után is szerelmesek egymásba!

2015. október 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor megismerkedtek, egyikük sem gondolta volna, hogy ilyen hosszú távra tervezhetnek. Éva pont olyan időszakát élte, hogy nem szeretett volna kapcsolatot, de a szívnek és egy latin fiúnak nem lehet parancsolni. Szerelmük 13 év után is izzik, amit bárki láthatott is, ha ellátogatott közös koktélbárjuk őszi szüreti programjára, ahol a sztárvilág több képviselője is velük köszöntötte az őszi idényt.

hirdetés

Novodomszky Éva és Salvo az őszi hajtás előtt összehívták barátaikat a Mericano GastroBar-ba, hogy együtt búcsúztassák a nyarat. „Nem mondom, hogy kétlaki életet élünk, de nyáron sokat vagyunk Szicíliában Salvo családja miatt” – mondja Éva: „Nagyon nehezen tudjuk összeszervezni a barátainkat egy helyre, egy időben. Ősszel mindig tartunk óriás bulit, most éppen egy hatalmas koktélszüretet. Salvonak nagyon sok olasz barátja él Budapesten, jó együtt bulizni. A Mericano egyébként is tele van olasz pasival… Úgyhogy ez az este remekül sikerült, és bebizonyosodott, hogy az olaszok és a magyarok bizony ugyanolyan lelkesedéssel tudják hajnalig ropni a budapesti éjszakában.”

Éva és Salvo látványos programról is gondoskodott. Kovács István flair bartender hihetetlen mutatványokkal kápráztatta el Éva és Salvo néhány barátját, többek között Rátonyi Krisztát, Bíró Icát, Rábaközi Andreát, Somogyi Diát, Tóth Frankot és Roby Lakatost is. Éva és férje hajnalig keverték a koktélokat és tökéletes házigazdaként mutatták meg a vendégeknek, milyen is az ő magyaros, olaszos, temperamentumos világukat élni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek